Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo aromatyczna pierś :)
Rogaliki drożdżowe zwykle kojarzą nam się z naszymi kochanymi babciami, u któ...
Odsłon: 601
Granat świetnie komponuje się z sałatami.
Odsłon: 60
Łatwa i szybka w przygotowaniu zapiekanka z ryżem, cukinią i jajkami oraz ser...
Odsłon: 51
Rogaliki drożdżowe zwykle kojarzą nam się z naszymi kochanymi babciami, u któ...
Odsłon: 601
Granat świetnie komponuje się z sałatami.
Odsłon: 60
Łatwa i szybka w przygotowaniu zapiekanka z ryżem, cukinią i jajkami oraz ser...
Odsłon: 51
Składniki
Pierś pokroić na większe części,dodać wszystkie składniki,wymieszać i odstawić na 20min. Osobno ugotować ryż na pół miękko. Zamarynowaną pierś wrzucić na patelnię na rozgrzany tłuszcz i smażyć około 15min. Trawę po usmażeniu piersi wyjąć i wyrzucić,zapach nam pozostał. Dodać ugotowany ryż,doprawić potrawę do smaku,chwilę jeszcze poddusić. Na końcu dodać posiekany szczypiorek.
Smacznego życzę!