Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo aromatyczna pierś :)
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 541
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2798
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 921
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1669
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14525
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 541
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2798
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 921
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1669
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14525
Składniki
Pierś pokroić na większe części,dodać wszystkie składniki,wymieszać i odstawić na 20min. Osobno ugotować ryż na pół miękko. Zamarynowaną pierś wrzucić na patelnię na rozgrzany tłuszcz i smażyć około 15min. Trawę po usmażeniu piersi wyjąć i wyrzucić,zapach nam pozostał. Dodać ugotowany ryż,doprawić potrawę do smaku,chwilę jeszcze poddusić. Na końcu dodać posiekany szczypiorek.
Smacznego życzę!