Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tylko kilka składników, a efekt bardzo smaczny. Spróbujcie piersi kurczaka nadzianych serem kozim.
Jeśli pistacje to twoja słabość, te pączki skradną twoje serca od pierwszego...
Odsłon: 997
Dwa blaty kakaowego ciasta biszkoptowego przełożonego kremem na bazie masła,...
Odsłon: 634
Roladki z kurczaka ze szpinakiem, mozzarellą i marchewką, to elegancki obiad,...
Odsłon: 4059
Makaron z pieczarkami w sosie śmietanowym, to świetny pomysł na smaczny obiad...
Odsłon: 68
Jeśli pistacje to twoja słabość, te pączki skradną twoje serca od pierwszego...
Odsłon: 997
Dwa blaty kakaowego ciasta biszkoptowego przełożonego kremem na bazie masła,...
Odsłon: 634
Roladki z kurczaka ze szpinakiem, mozzarellą i marchewką, to elegancki obiad,...
Odsłon: 4059
Makaron z pieczarkami w sosie śmietanowym, to świetny pomysł na smaczny obiad...
Odsłon: 68
Składniki
Umyte i osuszone ręcznikiem papierowym mięso pozbawiamy białych błonek. Nacinamy tworząc tzw kieszeń. Miejsce to wypełniamy kozim serem, spinamy wykałaczkami. Piersi kurczaka oprószamy solą oraz pieprzem i otaczamy w mące.
Na patelni rozgrzewamy 2-3 łyżki oleju, obsmażamy mięso ze wszystkich stron. Następnie piersi przekładamy do naczynia żaroodpornego i wstawiamy na około 20-25 minut do piekarnika nagrzanego do 180 stopni.