Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tylko kilka składników, a efekt bardzo smaczny. Spróbujcie piersi kurczaka nadzianych serem kozim.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113060
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 443
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 786
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 584
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113060
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 443
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 786
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 584
Składniki
Umyte i osuszone ręcznikiem papierowym mięso pozbawiamy białych błonek. Nacinamy tworząc tzw kieszeń. Miejsce to wypełniamy kozim serem, spinamy wykałaczkami. Piersi kurczaka oprószamy solą oraz pieprzem i otaczamy w mące.
Na patelni rozgrzewamy 2-3 łyżki oleju, obsmażamy mięso ze wszystkich stron. Następnie piersi przekładamy do naczynia żaroodpornego i wstawiamy na około 20-25 minut do piekarnika nagrzanego do 180 stopni.