Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pierś z kurczaka można przygotowywać na wiele różnych sposobów... Moja propozycja powinna również przypaść do gustu ;)
Surówki z kapusty często okraszone są sporą ilością majonezu, co dodaje im pu...
Odsłon: 17221
Bardzo sycąca, pyszna potrawa składająca się z ziemniaczków, kurek oraz boczk...
Odsłon: 122
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 108
Przepis dnia
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 4863
Przepis dnia
Naleśniki po chłopsku to gotowe danie, sycące i rozgrzewające. Idealnie się s...
Odsłon: 7564
Surówki z kapusty często okraszone są sporą ilością majonezu, co dodaje im pu...
Odsłon: 17221
Bardzo sycąca, pyszna potrawa składająca się z ziemniaczków, kurek oraz boczk...
Odsłon: 122
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 108
Przepis dnia
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 4863
Przepis dnia
Naleśniki po chłopsku to gotowe danie, sycące i rozgrzewające. Idealnie się s...
Odsłon: 7564
Składniki
Mięso dokładnie umyć, osuszyć i naciąć tworząc kieszeń.
Na oliwie z dodatkiem kucharka usmażyć skrojone pieczarki. Kieszenie natrzeć przyprawami, serem i nałożyć cześć pieczarek.
Mięso spiąć wykałaczkami i smażyć na roztopionym maśle aż do miękkości z obu stron.
Podawać na pozostałych pieczarkach z dodatkiem gotowanego ryżu i np. surówki z marchewki. Smacznego!