Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1292
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 797
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1417
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1292
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 797
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1417
Składniki
Wszystkie składniki na marynatę dokładnie ze sobą połączyć. Umyte i osuszone piersi w całości zanurzamy w marynacie i odkładamy do lodówki na kilka godzin. Następnie mięso przekładamy do naczynia żaroodpornego i pieczemy w temp. 160 stopni przez ok. 50 min.
Upieczone mięso przekładamy na talerz. Sos zlać, dodać śmietanę połączyć z mąką, zagotować. Podawać z ulubionymi dodatkami. Smacznego!