Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1030
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 954
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12838
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1030
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 954
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12838
Składniki
Wszystkie składniki na marynatę dokładnie ze sobą połączyć. Umyte i osuszone piersi w całości zanurzamy w marynacie i odkładamy do lodówki na kilka godzin. Następnie mięso przekładamy do naczynia żaroodpornego i pieczemy w temp. 160 stopni przez ok. 50 min.
Upieczone mięso przekładamy na talerz. Sos zlać, dodać śmietanę połączyć z mąką, zagotować. Podawać z ulubionymi dodatkami. Smacznego!