Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nafaszerowana serkiem i "opatulona" boczkiem pierś to propozycja dla tych, którzy lubią drób z piekarnika :)
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3733
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2062
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5492
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5523
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3733
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2062
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5492
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5523
Składniki
Serek śmietankowy łączymy z posiekanym koperkiem i ziołami. Mięso dokładnie umyć i rozklepać. Na każdej piersi należy rozsmarować nadzienie, posypując vegetą i gotowe zwinąć w roladkę.
Boczek kroimy na cienkie, podłużne plastry, na które układamy pierś. Plastrami boczku na przemian "otulamy" mięso. Masłem smarujemy żaroodporną formę, w której układamy gotowe roladki.
Mięso pieczemy w temp. 180 stopni przez ok. 40 min. Smacznego!