Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nafaszerowana serkiem i "opatulona" boczkiem pierś to propozycja dla tych, którzy lubią drób z piekarnika :)
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 11019
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 3991
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 42672
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 470
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 316
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 421
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 11019
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 3991
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 42672
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 470
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 316
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 421
Składniki
Serek śmietankowy łączymy z posiekanym koperkiem i ziołami. Mięso dokładnie umyć i rozklepać. Na każdej piersi należy rozsmarować nadzienie, posypując vegetą i gotowe zwinąć w roladkę.
Boczek kroimy na cienkie, podłużne plastry, na które układamy pierś. Plastrami boczku na przemian "otulamy" mięso. Masłem smarujemy żaroodporną formę, w której układamy gotowe roladki.
Mięso pieczemy w temp. 180 stopni przez ok. 40 min. Smacznego!