Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiam nadziewaną pierś, dlatego to połączenie powinno zasmakować fanom drobiu i nie tylko ;)
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4519
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 417801
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4519
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 417801
Składniki
Mięso umyć, osuszyć, naciąć, tworząc kieszeń i przyprawić do smaku. Umyte i pokrojone pieczarki usmażyć, ostudzić. "Kieszeń" wyłożyć listkami bazylii, pieczarkami i plastrami sera.
Ciasno zwinąć a następnie opanierować. Smażyć w głębokim oleju przez kilka minut z obu stron na złoty kolor. Podawać np. z gotowanymi ziemniakami i brokułem ;) Smacznego!