Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiam nadziewaną pierś, dlatego to połączenie powinno zasmakować fanom drobiu i nie tylko ;)
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 189
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 71
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 102
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 189
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 71
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 102
Składniki
Mięso umyć, osuszyć, naciąć, tworząc kieszeń i przyprawić do smaku. Umyte i pokrojone pieczarki usmażyć, ostudzić. "Kieszeń" wyłożyć listkami bazylii, pieczarkami i plastrami sera.
Ciasno zwinąć a następnie opanierować. Smażyć w głębokim oleju przez kilka minut z obu stron na złoty kolor. Podawać np. z gotowanymi ziemniakami i brokułem ;) Smacznego!