Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięso rozpływa się w ustach,aromat wina i przypraw zachęca do jedzenia.Serdecznie polecam:)
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13610
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1557
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15034
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6170
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13610
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1557
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15034
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6170
Składniki
Mięso poporcjować obtoczyć w mące i obsmażyćna tłuszczu.Przełożyć do naczynia żaroodpornego .Na tłuszczu ze smażenia mięsa zeszklić cebulę i również przełożyć do naczynia. Podlać szklaną wody oraz wlać wino.Piec pod przykryciem. Dodać przyprawy i włożyć do nagrzanego piekarnika do 190st. Piec ponad godz.Gdy mięso jest miękkie wyjąć ze sosu ,a sos zabielić śmietaną i zagęścić mąką roztrzepaną w 1/2 szkl.wody. Doprawić sos do smaku ,wrzucić mięso,wymieszać i chwilę zapiec już bez przykrycia. Smacznego życzę!