Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięso rozpływa się w ustach,aromat wina i przypraw zachęca do jedzenia.Serdecznie polecam:)
Moim zdaniem połączenie ziemniaków z mięsem jest super połączeniem. Zapraszam...
Odsłon: 78
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 140
Brukiew jest idealna dla osób dbających o kondycję skóry, włosów i paznokci....
Odsłon: 132
Włoski smakołyki, a smaki w sumie polskie.
Odsłon: 103
Przepis na puszyste naleśniki ze słodkim farszem z orzechów i rodzynek polane...
Odsłon: 1088
Moim zdaniem połączenie ziemniaków z mięsem jest super połączeniem. Zapraszam...
Odsłon: 78
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 140
Brukiew jest idealna dla osób dbających o kondycję skóry, włosów i paznokci....
Odsłon: 132
Włoski smakołyki, a smaki w sumie polskie.
Odsłon: 103
Przepis na puszyste naleśniki ze słodkim farszem z orzechów i rodzynek polane...
Odsłon: 1088
Składniki
Mięso poporcjować obtoczyć w mące i obsmażyćna tłuszczu.Przełożyć do naczynia żaroodpornego .Na tłuszczu ze smażenia mięsa zeszklić cebulę i również przełożyć do naczynia. Podlać szklaną wody oraz wlać wino.Piec pod przykryciem. Dodać przyprawy i włożyć do nagrzanego piekarnika do 190st. Piec ponad godz.Gdy mięso jest miękkie wyjąć ze sosu ,a sos zabielić śmietaną i zagęścić mąką roztrzepaną w 1/2 szkl.wody. Doprawić sos do smaku ,wrzucić mięso,wymieszać i chwilę zapiec już bez przykrycia. Smacznego życzę!