Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na szybki obiad. Mięso jest soczyste, marchewka lekko słodka. polecam
Jeżeli uwielbiasz karmel, słodką śmietankę, orzeszki solone i herbatniki, ten...
Odsłon: 85254
Lody dubajskie to prawdziwy hit lata. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie jes...
Odsłon: 2549
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9993
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 4002
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 7115
Jeżeli uwielbiasz karmel, słodką śmietankę, orzeszki solone i herbatniki, ten...
Odsłon: 85254
Lody dubajskie to prawdziwy hit lata. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie jes...
Odsłon: 2549
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9993
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 4002
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 7115
Składniki
Mięso umyc, oczyścić, pokroic na mniejsze filety (u mnie 3), przyprawić solą, pieprzem i słodką papryką z obu stron. Ułozyć w naczyniu żaroodpornym. Marchewkę zetrzec na tarce o średnich oczkach, dodac majonez, przyprawic do smaku solą i pieprzem, wymieszać. Wyłozyć na filety i wyrównać. Piec w temp. 180 stopni ok. 30-35 min. Podawac z ulubionymi dodatkami (u mnie kasza pęczak i grillowana cukinia). Smacznego ;-)