Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na szybki obiad. Mięso jest soczyste, marchewka lekko słodka. polecam
Przepis dnia
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 36631
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 245
Przepis dnia
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 36631
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 245
Składniki
Mięso umyc, oczyścić, pokroic na mniejsze filety (u mnie 3), przyprawić solą, pieprzem i słodką papryką z obu stron. Ułozyć w naczyniu żaroodpornym. Marchewkę zetrzec na tarce o średnich oczkach, dodac majonez, przyprawic do smaku solą i pieprzem, wymieszać. Wyłozyć na filety i wyrównać. Piec w temp. 180 stopni ok. 30-35 min. Podawac z ulubionymi dodatkami (u mnie kasza pęczak i grillowana cukinia). Smacznego ;-)