Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Piersi z kurczaka, można przyrządzić w bardzo krótkim czasie na wiele sposobów. Dlatego często goszczą na moim stole.
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 260
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 97
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 260
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 97
Składniki
Fasolkę gotowałem około 10 minut w posolonej wodzie - była półtwarda.
Piersi pokroiłem na mniejsze kawałki, obtoczyłem w przyprawach i podsmażyłem na patelni razem z posiekaną w kosteczkę cebulą.
Kurczaka delikatnie podlałem wodą, dodałem fasolkę i dusiłem kilka minut, aż kurczak doszedł w środku a fasolką zmiękła.
W trakcie zawsze próbuję czy danie jest wystarczająco doprawione.
Ziemniaki miałem przygotowane wcześniej. Pokroiłem je na plasterki i podsmażyłem na patelni.