Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Piersi z kurczaka, można przyrządzić w bardzo krótkim czasie na wiele sposobów. Dlatego często goszczą na moim stole.
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 43
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 568
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2012
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4007
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 43
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 568
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2012
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4007
Składniki
Fasolkę gotowałem około 10 minut w posolonej wodzie - była półtwarda.
Piersi pokroiłem na mniejsze kawałki, obtoczyłem w przyprawach i podsmażyłem na patelni razem z posiekaną w kosteczkę cebulą.
Kurczaka delikatnie podlałem wodą, dodałem fasolkę i dusiłem kilka minut, aż kurczak doszedł w środku a fasolką zmiękła.
W trakcie zawsze próbuję czy danie jest wystarczająco doprawione.
Ziemniaki miałem przygotowane wcześniej. Pokroiłem je na plasterki i podsmażyłem na patelni.