Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Miękki, aromatyczny z wyrazistymi ziołami kurczak z ciągnącym się serem. Bardzo zdrowy i szybki posiłek dla osób dbających o smukłą sylwetkę.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13421
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1531
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 14780
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6088
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13421
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1531
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 14780
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6088
Składniki
Pierś z kurczaka umyć i wysuszyć.
Mięso przekroić na dwie części. Doprawić solą, pieprzem, papryką słodką i ostrą, a także ziołami prowansalskimi. W kawałkach mięsa zrobić tzw. kieszonki i włożyć do nich ser i masło.
Zawinąć mięso.
Kurczaka gotować na parze przez ok 20 min.
Gotową pierś posypać obficie posiekaną natką pietruszki i podawać z dowolnymi dodatkami.