Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja piersi pieczonej, nadziewanej orzechami włoskimi i mozzarellą dla tych, którzy lubią sobie troszkę "pochrupać" ;)
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12307
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1386
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13105
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5317
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12307
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1386
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13105
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5317
Składniki
Wszystkie przyprawy połączyć z oliwą. W marynacie obtoczyć pierś i pozostawić w lodówce na kilka godzin. Następnie w piersi zrobić kieszeń "włożyć" orzechy i ser. Obsmażyć przez ok. 2 min. na patelni z każdej strony.
Następnie włożyć do rękawa i do naczynia żaroodpornego. Piec w 180 stopniach przez ok. 25-30 min. Smacznego!