Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja piersi pieczonej, nadziewanej orzechami włoskimi i mozzarellą dla tych, którzy lubią sobie troszkę "pochrupać" ;)
Pyszna tarta z owocami lata to radość dla oczu i rozkosz dla podniebienia! :)
Odsłon: 63
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 583
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 5593
Pyszna tarta z owocami lata to radość dla oczu i rozkosz dla podniebienia! :)
Odsłon: 63
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 583
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 5593
Składniki
Wszystkie przyprawy połączyć z oliwą. W marynacie obtoczyć pierś i pozostawić w lodówce na kilka godzin. Następnie w piersi zrobić kieszeń "włożyć" orzechy i ser. Obsmażyć przez ok. 2 min. na patelni z każdej strony.
Następnie włożyć do rękawa i do naczynia żaroodpornego. Piec w 180 stopniach przez ok. 25-30 min. Smacznego!