Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne i wilgotne mięsko,na pewno Wam posmakuje:)
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 692
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 670
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 263
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 692
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 670
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 263
Składniki
Piersi podzielić wzdłuż na 4 części. W miseczce wymieszać piersi z musztardą,ketchupem,natką, pokrojoną w kostkę cebulą papryką solą i pieprzem. Odstawić na 20min.by smaki się przegryzły. Każdą pierś zawinąć w folię ułożyć na blaszce,dać do nagrzanego piekarnika do 180st.i piec 30min.
Smacznego życzę!