Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne i wilgotne mięsko,na pewno Wam posmakuje:)
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 385
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2769
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 912
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1661
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14474
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 385
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2769
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 912
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1661
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14474
Składniki
Piersi podzielić wzdłuż na 4 części. W miseczce wymieszać piersi z musztardą,ketchupem,natką, pokrojoną w kostkę cebulą papryką solą i pieprzem. Odstawić na 20min.by smaki się przegryzły. Każdą pierś zawinąć w folię ułożyć na blaszce,dać do nagrzanego piekarnika do 180st.i piec 30min.
Smacznego życzę!