Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rewelacyjny obiad w mniej niż pół godziny.
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 306
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 711
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 730
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 31
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 306
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 711
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 730
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 31
Składniki
Przyprawy w misce wymieszałem z olejem, piersi pokroiłem w duże kawałki i dodałem do miski z przyprawami.
Następnie przyprawione piersi podsmażyłem na rumiano i zalałem bulionem. Do gotującego się rosołu wrzuciłem marchewkę z groszkiem i gotowałem całość kilka minut.
Śmietanę wymieszałem z mąką i zagęściłem nią sos.
Pychota !