Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Leczo z cukinią z pikantnym dodatkiem papryczki habanero
Pożywna pasta z jajek, białego sera i makreli. Idealna do pieczywa, krakersów...
Odsłon: 283
Szybka , smaczna i aromatyczna zupa.
Odsłon: 131
Szybka i smaczna surówka z kapusty pekińskiej z dodatkiem czosnku i koperku
Odsłon: 137
Mocno czekoladowe brownie z przyprawami do piernika i z suszoną śliwką.
Odsłon: 72
Pożywna pasta z jajek, białego sera i makreli. Idealna do pieczywa, krakersów...
Odsłon: 283
Szybka , smaczna i aromatyczna zupa.
Odsłon: 131
Szybka i smaczna surówka z kapusty pekińskiej z dodatkiem czosnku i koperku
Odsłon: 137
Mocno czekoladowe brownie z przyprawami do piernika i z suszoną śliwką.
Odsłon: 72
Składniki
Na łyżeczce oleju podsmażamy pokrojoną w plasterki kiełbasę. Kiedy lekko się przypiecze dodajemy cebulę pokrojoną w piórka. Chwilę podsmażamy razem.
Dodajemy resztę pokrojonych warzyw. Cukinii najlepiej nie obierać, aby zachowała chrupkść. Dodajemy przecier, sos sojowy i przyprawy i dusimy wszystko razem około 20 minut. Jeśli danie jest za gęste można dolać pół szklanki wody.
Podajemy z pieczywem, ryżem lub ziemniakami