Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Warzywa, tofu, sos - pyszna danie z makaronem lub ryżem
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3779
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 623
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3815
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 385
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 715
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3779
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 623
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3815
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 385
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 715
Składniki
W woku rozgrzać olej. Tofu pokroić w kostkę, podsmażyć na rozgrzanej patelni (cały czas mieszając).
Gdy się zarumieni dodać mieszankę warzyw, kiełki, grzybki i smażyć (cały czas mieszając) przez około 3 minuty.
Doprawić solą, pieprzem, imbirem oraz sosem sambal.
Podawać z makaronem lub ryżem.