Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Warzywa, tofu, sos - pyszna danie z makaronem lub ryżem
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15863
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4806
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 550
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15863
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4806
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 550
Składniki
W woku rozgrzać olej. Tofu pokroić w kostkę, podsmażyć na rozgrzanej patelni (cały czas mieszając).
Gdy się zarumieni dodać mieszankę warzyw, kiełki, grzybki i smażyć (cały czas mieszając) przez około 3 minuty.
Doprawić solą, pieprzem, imbirem oraz sosem sambal.
Podawać z makaronem lub ryżem.