Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przed nami coraz chłodniejsze dni. Można więc pozwolić sobie na coraz więcej cięższych, rozgrzewających potraw. Pikantny gulasz po meksykańsku z pewnością pomoże nam przetrwać nawet najzimniejsze dni:).
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 3178
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 117
Przepis dnia
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 3803
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 1306
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 3178
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 117
Przepis dnia
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 3803
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 1306
Składniki
Mięso, paprykę, paprykę chilli i cebulę kroimy w kostkę.
Na rozgrzanym oleju w garnku z grubym dnem podsmażamy mięso do mocnego zarumienienia. Dodajemy cebulę i paprykę, paprykę chilli, smażymy chwilę po czym zalewamy 300 ml wody. Dodajemy pomidory, kukurydzę, fasolę i przyprawy. Przykrywamy, dusimy pod przykryciem przez 1,5 h.