Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Troszkę pracy było,ale efekt końcowy wspaniały:)
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1475
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6002
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8891
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18847
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1475
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6002
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8891
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18847
Składniki
Cebulę pokrojoną w kostkę zeszklić. Dać pokrojone drobno pieczarki i usmązyć. Dodać zmielone mięso ,przyprawy i smażyć około pół godz. Gdy mięso jest usmażone dodać passatę i zasmażyć. Całość wystudzić.
Przygotować ciasto na naleśniki. Patelnię lekko posmarować tłuszczem,smażyć naleśniki z dwóch stron. Do ciasta naleśnikowego nigdy nie dodaje się proszku do pieczenia:) Gotowe naleśniki nadziewamy mięsem,zawijamy jak krokiety i dajemy na blaszkę. Na wierzch położyć po plasterku sera,zapiec w piekarniku do jego rozpuszczenia.
Smacznego życzę!