Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Troszkę pracy było,ale efekt końcowy wspaniały:)
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8366
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2904
Polecam.
Odsłon: 1602
Polecam.
Odsłon: 470
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8366
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2904
Polecam.
Odsłon: 1602
Polecam.
Odsłon: 470
Składniki
Cebulę pokrojoną w kostkę zeszklić. Dać pokrojone drobno pieczarki i usmązyć. Dodać zmielone mięso ,przyprawy i smażyć około pół godz. Gdy mięso jest usmażone dodać passatę i zasmażyć. Całość wystudzić.
Przygotować ciasto na naleśniki. Patelnię lekko posmarować tłuszczem,smażyć naleśniki z dwóch stron. Do ciasta naleśnikowego nigdy nie dodaje się proszku do pieczenia:) Gotowe naleśniki nadziewamy mięsem,zawijamy jak krokiety i dajemy na blaszkę. Na wierzch położyć po plasterku sera,zapiec w piekarniku do jego rozpuszczenia.
Smacznego życzę!