Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pizza smażona - idealne rozwiązanie dla wszystkich tych, którym nie działa piekarnik ;-)
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 21
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 177
Nic nowego, ale zawsze smacznego do niedzielnego lub powszedniego obiadu.
Odsłon: 288
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 119
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 4590
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 189
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 21
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 177
Nic nowego, ale zawsze smacznego do niedzielnego lub powszedniego obiadu.
Odsłon: 288
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 119
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 4590
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 189
Składniki
Składniki na ciasto wymieszać i wyrobić z ciepłą, przegotowaną wodą. Szybko zagnieść ciasto - jak na pączki. Pozostawić je do wyrośnięcia.
Pieczarki umyć, pokroić i usmażyć na oleju. Cebulę zeszklić, dodać pokrojone pomidory, połączyć z pieczarkami. Dusić razem kilka minut.
Kiedy ciasto wyrośnie, podzielić je na części. Z każdej wyrobić nieduży placuszek (wielkości małej patelni i grubości 1 cm).
Placki smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron. Na gorących układać farsz, każdy posypać startym serem. Podawać z sosem pomidorowym.