Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie masz pomysłu na obiad a znudziła Ci się klasyka.? Zrób placki warzywne szybkie w przygotowaniu i bardzo smaczne, bo same warzywa.
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 23
Pyszne i bardzo proste tosty francuskie, o smaku maliny i białej czekolady. P...
Odsłon: 12
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 23
Pyszne i bardzo proste tosty francuskie, o smaku maliny i białej czekolady. P...
Odsłon: 12
Składniki
Wszystkie warzywa wraz z cebulą, czosnkiem i 1 porem zatrzyj na małych oczkach lub średnich. Przełóż na druszlak i odciśnij sok. Doprawiamy solą, pieprzem,jajkiem. Dodajemy drobno pokrojonego pora. Wrzucamy 1 łyżkę mąki I 2 łyżki natki pietruszki. Smażymy na złoty kolor z obu stron po kilka minut na wolnym ogniu.