Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie masz pomysłu na obiad a znudziła Ci się klasyka.? Zrób placki warzywne szybkie w przygotowaniu i bardzo smaczne, bo same warzywa.
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 688
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 662
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 254
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 688
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 662
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 254
Składniki
Wszystkie warzywa wraz z cebulą, czosnkiem i 1 porem zatrzyj na małych oczkach lub średnich. Przełóż na druszlak i odciśnij sok. Doprawiamy solą, pieprzem,jajkiem. Dodajemy drobno pokrojonego pora. Wrzucamy 1 łyżkę mąki I 2 łyżki natki pietruszki. Smażymy na złoty kolor z obu stron po kilka minut na wolnym ogniu.