Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 959
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5540
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8697
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17876
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 959
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5540
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8697
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17876
Składniki
umyć i starkować cukinie wraz z cebulą na grubych oczkach, posolić odstawić na min 30 min do 40 min aż cukinia puści sok, odlać dodać reszte składników wymnieszać i smażyć na rozgrzanym tłuszczu. Opcjonalnie można piec w piekarniku do zarumienienia, wersja zdrowsza. Placki dobrze smakują z dipem propozycja: sos chrzanowy lub czosnkowy bądź twaróg chrzanowy z almette