Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiące i aromatyczne placki z cukinii oraz sera feta, czyli idealna para doskonała na obiad czy przekąskę. Pysznie smakują zarówno na ciepło jak i na zimno. Więcej na blogu www.smacznebodomowe.pl
        
        
        
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35720
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1212
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1759
            Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 6019
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35720
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1212
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1759
            Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 6019
        
        
                Składniki
• Cukinie obieramy i ścierny na tarce o grubych oczkach, solimy i odstawiamy na 20 minut, nadmiar wody odsączamy • Następnie dodajemy posiekane koperek, pokrojony w drobną kostkę ser feta, trzy kopiate łyżki mąki i dwa jajka, całość mieszamy • Smażymy placuszki na rozgrzanym oleju do uzyskania złocistego koloru