Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
placki z cukinii, ziemniaka i marchewki
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1955
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1639
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2630
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1955
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1639
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2630
Składniki
- Marchewkę, ziemniaki i cukinię obieramy i ścieramy na grubych oczkach. - Solimy i ostawiamy na 15 minut. - Wyciskamy i wylewamy nadmiar wody. - Dodajemy pokrojoną w krostę cebulę, posiekaną natkę pietruszki oraz dodajemy pozostałe składniki jajka i mąkę. - Doprawiamy solą i pieprzem. - Rozgrzewamy olej na patelni i smażymy na złocisty kolor z obydwu stron.