Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Placki z dyni samo zdrowie na obiad! Dobre na szkolną przekąskę do rączki i mniam mniam!
Ta potrawa zawsze jest miłym zaskoczeniem dla rodziny. Wszystkim smakuje. Pol...
Odsłon: 829
Podstawę dania stanowi wysokiej jakości polędwica wołowa lub ligawa i mięso w...
Odsłon: 169
Przepis dnia
Zdecydowanie jest to najlepszy piernik jaki kiedykolwiek jadłam. Robię go od...
Odsłon: 1863
Ta potrawa zawsze jest miłym zaskoczeniem dla rodziny. Wszystkim smakuje. Pol...
Odsłon: 829
Podstawę dania stanowi wysokiej jakości polędwica wołowa lub ligawa i mięso w...
Odsłon: 169
Przepis dnia
Zdecydowanie jest to najlepszy piernik jaki kiedykolwiek jadłam. Robię go od...
Odsłon: 1863
Składniki
Dynię obieramy i miąższ dyni ścieramy na tarce o dużych oczkach. Dodajemy do niej pestki słonecznika, zmiażdżony przez praskę czosnek, sól, jajo i bułkę tartą tak, aby uzyskać gęstą konsystencję. Formułujemy kotlety i panierujemy je w mące pszennej i smażymy na rumiano na tłuszczu. Podajemy polane keczupem.