Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Placki z dyni samo zdrowie na obiad! Dobre na szkolną przekąskę do rączki i mniam mniam!
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 33
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 114
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 701
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 80
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 33
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 114
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 701
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 80
Składniki
Dynię obieramy i miąższ dyni ścieramy na tarce o dużych oczkach. Dodajemy do niej pestki słonecznika, zmiażdżony przez praskę czosnek, sól, jajo i bułkę tartą tak, aby uzyskać gęstą konsystencję. Formułujemy kotlety i panierujemy je w mące pszennej i smażymy na rumiano na tłuszczu. Podajemy polane keczupem.