Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo ciekawy pomysł na wykorzystanie kapusty pekińskiej
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8593
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7105
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4850
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327675
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8593
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7105
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4850
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327675
Składniki
Kapustę pekińską bardzo drobno szatkujemy. Cebulę kroimy w kostkę. Jajka z 1/2 szklanki mleka ubijamy mikserem na jednolitą masę, następne dodajemy mąkę i przyprawy, wszystko dokładnie mieszamy. Do masy dodajemy poszatkowaną kapustę, cebulę, natkę pietruszki wszystko dokładnie mieszamy. Jeśli masa jest zbyt gęsta dodajemy resztę mleka(robimy to stopniowa żeby masa nie była za rzadka). Smażymy na rozgrzanym oleju na złoty kolor. Na koniec odsączamy nadmiar tłuszczu ręcznikiem papierowym.
Więcej przepisów na moim blogu