Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo ciekawy pomysł na wykorzystanie kapusty pekińskiej
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 272
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1366
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 4241
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 272
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1366
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 4241
Składniki
Kapustę pekińską bardzo drobno szatkujemy. Cebulę kroimy w kostkę. Jajka z 1/2 szklanki mleka ubijamy mikserem na jednolitą masę, następne dodajemy mąkę i przyprawy, wszystko dokładnie mieszamy. Do masy dodajemy poszatkowaną kapustę, cebulę, natkę pietruszki wszystko dokładnie mieszamy. Jeśli masa jest zbyt gęsta dodajemy resztę mleka(robimy to stopniowa żeby masa nie była za rzadka). Smażymy na rozgrzanym oleju na złoty kolor. Na koniec odsączamy nadmiar tłuszczu ręcznikiem papierowym.
Więcej przepisów na moim blogu