Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne placki z kiszonej kapusty idealne do gulaszu, lub z kleksem śmietany i zieloną pietruszką
Najprostsze w przygotowaniu kotlety z indyka posypane solą i pieprzem i obtoc...
Odsłon: 179
Przepyszny sos kaparowy. który przez dodatek jajek na twardo wspaniale wpasuj...
Odsłon: 105
Polecam. Pasuje na Święta Wielkanocne.
Odsłon: 1226
Krótko mówiąc jest pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 4170
Bardzo szybie i proste do wykonania danie, smacznie, pożywne i szybko znika z...
Odsłon: 1220
Najprostsze w przygotowaniu kotlety z indyka posypane solą i pieprzem i obtoc...
Odsłon: 179
Przepyszny sos kaparowy. który przez dodatek jajek na twardo wspaniale wpasuj...
Odsłon: 105
Polecam. Pasuje na Święta Wielkanocne.
Odsłon: 1226
Krótko mówiąc jest pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 4170
Bardzo szybie i proste do wykonania danie, smacznie, pożywne i szybko znika z...
Odsłon: 1220
Składniki
Kapustę odciśnij i pokrój drobno. Przełóż do miski, dodaj mąkę, jajka, chrzan, sól i pieprz i wymieszaj.
Na patelni rozgrzej olej i za pomocą łyżki nakładaj porcję ciasta na placuszki. Smaż na małym ogniu na rumiano z obu stron.
Podawaj z gulaszem lub kleksem śmietany.