Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne placuszki z twarogu wędzonego z cebulką:) Na śniadanie, obiad lub kolację.
Nóż, łyżka, patelnia, kubek, deska do krojenia, miska, mikser ręczny
Przepis dnia
Kotlet Herkulesa powstaje dzięki połączeniu aromatycznych składników marynaty...
Odsłon: 47760
Znudziły ci się już ziemniaki i inne pomysły obiadowe? Zapiekanka makaronowa...
Odsłon: 165629
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 409
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 107
Przepis dnia
Kotlet Herkulesa powstaje dzięki połączeniu aromatycznych składników marynaty...
Odsłon: 47760
Znudziły ci się już ziemniaki i inne pomysły obiadowe? Zapiekanka makaronowa...
Odsłon: 165629
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 409
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 107
Składniki
•Na patelnię wlewamy olej i rozgrzewamy, a w międzyczasie:
•Cebulę drobniutko kroimy, czosnek przeciskamy przez praskę, pieprz mielimy.
Do miski wkładamy drobno pokruszony twaróg. Dodajemy cebulę, czosnek, koperek, mąkę, pieprz i wbijamy jajko. Składniki dokładnie miksujemy, wyjdzie gładka i bardzo kleista masa.
•Wilgotną łyżką nabieramy porcje ciasta i wykładamy na rozgrzany olej. Szybko formujemy placuszki. Smażymy na rumiano z obu stron.
•Smacznego