Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Postanowiliśmy zrobić placki po naszemu. Bo skoro cukinia daje radę, no to dlaczego nie polskie, świeże ogórki? Powiemy Wam, PYSZNE!
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 311
Polecam.
Odsłon: 776
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36332
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 440
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 311
Polecam.
Odsłon: 776
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36332
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 440
Składniki
Ogórki ścieramy na tarce o dużych oczkach. Oprószamy solą, mieszamy, pozostawiamy na pół godziny by ogórki puściły wodę. Odciskamy. Do ogórków wbijamy jajka, dodajemy mąkę, przeciśnięty przez praskę czosnek, posiekany koperek, posiekaną cebulę, do smaku doprawiamy solą i pieprzem. Smażymy na rozgrzanym oleju. Podajemy ze śmietaną.