Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zawsze to jakas odmiana zwykłych placków ziemniaczanych
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36062
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 182
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 320
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 395
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36062
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 182
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 320
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 395
Składniki
Ziemniaki i cukinie obrac,zetrzec na tarce o drobnych oczkach,cebule i czosnek tez.Przełozyc do sitka aby woda odciekła.Następnie przełożyc do miski,połączyc z mąką,jajkiem i przyprawami.Dobrze wymieszac.Ciasto kłaśc małymi porcjami ok 1 łyżki na rozgrzanym oleju.Na jedną strone placka sypiemy troszke szczypiorku i dopiero obracamy.Smażymy na złoty kolor.