Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne placuszki z młodych ziemniaków z dodatkiem fasolki szparagowej i koperku. Polecam przepis.
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8655
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7248
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4954
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327905
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8655
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7248
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4954
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327905
Składniki
Fasolkę szparagową gotujemy w lekko osolonej wodzie do miękkości. Kroimy na mniejsze kawałki. Ziemniaki obieramy i trzemy na tarce o małych oczkach. Odsączamy z nadmiaru wody. Koperek szatkujemy. Do ziemniaków dodajemy fasolkę i pozostałe składniki. Dokładnie mieszamy. Na patelnię wlewamy olej i rozgrzewamy. Wykładamy łyżką ciasto formując zgrabne placuszki. Smażymy z obu stron na złoty kolor. Podajemy z ulubionymi sosami. Smacznego ;)