Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na smaczne placki ziemniaczane.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8066
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 376
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8066
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 376
Składniki
Wykonanie sosu: Dokładnie wymieszać składniki. Wykonanie: Obrać ziemniaki, cebulę, kalarepkę i jabłka. Następnie dowolnie pokroić. Utrzeć w melakserze na niezbyt drobną masę i odcisnąć nadmiar soku. Wbić jajka, wsypać mąkę i przyprawy do smaku, po czym wymieszać. Smażyć placuszki na rozgrzanym oleju i podawać z przygotowanym sosem.