Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lubicie placki ziemniaczane? Ja bardzo. Dziś mam przepis na placki w nowej odsłonie. Są one z kiszoną kapustą i serem korycińskim. Niby zwykłe, a jednak inne. Inny i ciekawy smak. Możecie po podać same lub z surówką czy też gulaszem. Pełna dowolność, a i tak będzie smacznie.
Prosty i szybki w wykonaniu fit deser z chia z dowolnymi owocami to moja prop...
Odsłon: 1261
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 457910
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1508
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2300
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 607
Prosty i szybki w wykonaniu fit deser z chia z dowolnymi owocami to moja prop...
Odsłon: 1261
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 457910
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1508
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2300
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 607
Składniki
Ziemniaki, cebulę i czosnek zetrzeć na tarce do ziemniaków, a ser na drobnych oczkach. Odciśniętą kapustę pokroić i dodać do startych składników. Dodać pozostałe i wymieszać masę. Placki smażyć na rumiano z obu stron na oleju. Usmażone odsączyć na ręczniku papierowym.