Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lubicie placki ziemniaczane? Ja bardzo. Dziś mam przepis na placki w nowej odsłonie. Są one z kiszoną kapustą i serem korycińskim. Niby zwykłe, a jednak inne. Inny i ciekawy smak. Możecie po podać same lub z surówką czy też gulaszem. Pełna dowolność, a i tak będzie smacznie.
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 998
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2899
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 998
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2899
Składniki
Ziemniaki, cebulę i czosnek zetrzeć na tarce do ziemniaków, a ser na drobnych oczkach. Odciśniętą kapustę pokroić i dodać do startych składników. Dodać pozostałe i wymieszać masę. Placki smażyć na rumiano z obu stron na oleju. Usmażone odsączyć na ręczniku papierowym.