Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lubicie placki ziemniaczane? Ja bardzo. Dziś mam przepis na placki w nowej odsłonie. Są one z kiszoną kapustą i serem korycińskim. Niby zwykłe, a jednak inne. Inny i ciekawy smak. Możecie po podać same lub z surówką czy też gulaszem. Pełna dowolność, a i tak będzie smacznie.
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 953
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 420522
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1778
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 953
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 420522
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1778
Składniki
Ziemniaki, cebulę i czosnek zetrzeć na tarce do ziemniaków, a ser na drobnych oczkach. Odciśniętą kapustę pokroić i dodać do startych składników. Dodać pozostałe i wymieszać masę. Placki smażyć na rumiano z obu stron na oleju. Usmażone odsączyć na ręczniku papierowym.