Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Są dosyć drogie w wykonaniu ale warto wypróbować ten przepis, placki są przepyszne.
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 183
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4401
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11960
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6812
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5607
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 183
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4401
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11960
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6812
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5607
Składniki
Wykonanie: Mięso łososia zmiksować, dodać utłuczone ziemniaki, startą marchewkę i wymieszać. Następnie dodać żółtko jaja, skórkę z cytryny, przyprawić do smaku solą i pieprzem, jeszcze raz wymieszać by masa była jednolita. Wstawić do lodówki na godzinę. Formować na dłoni placuszki, panierować w mące i smażyć na bardzo małej ilości oleju z obu stron na złoty kolor (możemy też smażyć na patelni grillowej) Placki podawać z sosem pomidorowym i pieczywem. SMACZNEGO.