Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Są dosyć drogie w wykonaniu ale warto wypróbować ten przepis, placki są przepyszne.
Popękane ciasteczka cytrynowe rodem z Włoch. Mocno maślane i kruche. Do tego...
Odsłon: 113
Papryka faszerowana kaszą to połączenie smaku i pożywności. Soczyste papryki...
Odsłon: 1080
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 58
Popękane ciasteczka cytrynowe rodem z Włoch. Mocno maślane i kruche. Do tego...
Odsłon: 113
Papryka faszerowana kaszą to połączenie smaku i pożywności. Soczyste papryki...
Odsłon: 1080
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 58
Składniki
Wykonanie: Mięso łososia zmiksować, dodać utłuczone ziemniaki, startą marchewkę i wymieszać. Następnie dodać żółtko jaja, skórkę z cytryny, przyprawić do smaku solą i pieprzem, jeszcze raz wymieszać by masa była jednolita. Wstawić do lodówki na godzinę. Formować na dłoni placuszki, panierować w mące i smażyć na bardzo małej ilości oleju z obu stron na złoty kolor (możemy też smażyć na patelni grillowej) Placki podawać z sosem pomidorowym i pieczywem. SMACZNEGO.