Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Są dosyć drogie w wykonaniu ale warto wypróbować ten przepis, placki są przepyszne.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113153
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 573
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 933
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 659
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113153
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 573
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 933
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 659
Składniki
Wykonanie: Mięso łososia zmiksować, dodać utłuczone ziemniaki, startą marchewkę i wymieszać. Następnie dodać żółtko jaja, skórkę z cytryny, przyprawić do smaku solą i pieprzem, jeszcze raz wymieszać by masa była jednolita. Wstawić do lodówki na godzinę. Formować na dłoni placuszki, panierować w mące i smażyć na bardzo małej ilości oleju z obu stron na złoty kolor (możemy też smażyć na patelni grillowej) Placki podawać z sosem pomidorowym i pieczywem. SMACZNEGO.