Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mój kolejny autorski przepis na smaczne placki ziemniaczane.
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19293
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13055
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1707
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232156
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19293
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13055
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1707
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232156
Składniki
Wykonanie: Pieczarki opłukać, osuszyć, obrać i pokroić razem z cebula, podsmażyć na odrobinie tłuszczu. Ziemniaki obrać, zetrzeć na tarce, połączyć z pieczarkami, mąką, bułką tartą, jajkami, przyprawami do smaku i natka pietruszki. Dobrze wymieszać i smażyć z obu stron placuszki na rozgrzanym tłuszczu. Podawać z kwaśną śmietaną lub ketchupem.