Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mój kolejny autorski przepis na smaczne placki ziemniaczane.
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 312
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 82
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5089
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32681
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 355
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 254
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 312
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 82
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5089
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32681
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 355
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 254
Składniki
Wykonanie: Pieczarki opłukać, osuszyć, obrać i pokroić razem z cebula, podsmażyć na odrobinie tłuszczu. Ziemniaki obrać, zetrzeć na tarce, połączyć z pieczarkami, mąką, bułką tartą, jajkami, przyprawami do smaku i natka pietruszki. Dobrze wymieszać i smażyć z obu stron placuszki na rozgrzanym tłuszczu. Podawać z kwaśną śmietaną lub ketchupem.