Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mój kolejny autorski przepis na smaczne placki ziemniaczane.
Przepis jest dedykowany wszystkim, którzy dbają o zdrowie, sylwetkę lub upraw...
Odsłon: 60
Puree z kukurydzy i boczku jest rewelacyjne. Słodycz kukurydzy przełamana zos...
Odsłon: 8
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 243
Wspaniałe połączenia orzeźwiających truskawek i słodkiej, rozpływającej się w...
Odsłon: 4071
Przepis jest dedykowany wszystkim, którzy dbają o zdrowie, sylwetkę lub upraw...
Odsłon: 60
Puree z kukurydzy i boczku jest rewelacyjne. Słodycz kukurydzy przełamana zos...
Odsłon: 8
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 243
Wspaniałe połączenia orzeźwiających truskawek i słodkiej, rozpływającej się w...
Odsłon: 4071
Składniki
Wykonanie: Pieczarki opłukać, osuszyć, obrać i pokroić razem z cebula, podsmażyć na odrobinie tłuszczu. Ziemniaki obrać, zetrzeć na tarce, połączyć z pieczarkami, mąką, bułką tartą, jajkami, przyprawami do smaku i natka pietruszki. Dobrze wymieszać i smażyć z obu stron placuszki na rozgrzanym tłuszczu. Podawać z kwaśną śmietaną lub ketchupem.