Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne placuszki
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9552
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3137
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6632
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9552
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3137
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6632
Składniki
Ziemniaki, por, jajko, cebulę, czosnek umieścić w blenderze i zblendować na jednolitą masę. Cukinie zetrzeć na tarce o grubych oczkach, lekko osolić i odstawić aż cukinia puści soki. Do zblendowanej masy dodać odciśniętą z nadmiaru soku cukinie, mąkę i wszystko dokładnie wymieszać. Smażyć na rozgrzanym tłuszczu na złoty kolor. Usmażone placki odsączyć z nadmiaru tłuszczu za pomocą ręcznika papierowego
Więcej przepisów:https://kazimierzdieta.wordpress.com/