Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
coś innego
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34097
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1248
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113559
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34097
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1248
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113559
Składniki
Ziemniaki zetrzeć na tarce i odcisnąć nadmiar soku,dodać pokrojoną w kostkę cebulę,przecisniety przez praskę czosnek,pokrojoną w kostkę paprykę oraz jajko i doprawić do smaku solą i pieprzem.Ser żółty zetrzeć na tarce smażyć placki na oleju a po odwróceniu na drugą stronę posypać żółtym serm i na chwile przykryć pokrywką aby ser się rozpuścił.Podawać ciepłe z zimnym sosem.Życzę smacznego.
sos:ser biały zmiksować blenderm razem z kefirem,dodać pokrojoną w kostkę rzodkiewkę i szczypiorek oraz tzatziki,wszysko dokładnie wymieszać łyżką.