Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie , smaczne i sycące placki na obiad.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10549
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6091
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5337
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12962
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4701
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10549
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6091
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5337
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12962
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4701
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki obrać, zetrzeć, odcisnąć z nadmiaru soku, dodać starty ser, mąkę, przyprawić do smaku solą i kminkiem. Następnie wbić jajka, wymieszać dokładnie i smażyć placuszki z obu stron na złoty kolor.