Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Placuszki bananowe robi się szybko, a są pysznym i sycącym posiłkiem, który smakuje zarówno dzieciom jak i dorosłym. Są słodkie nawet bez dodatku cukru, ale można je dodatkowo oprószyć cukrem pudrem, jeśli ktoś lubi mocno słodkie racuszki. Można je też podać z owocami lub konfiturą.
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 292
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1395
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 4330
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 292
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1395
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 4330
Składniki
Banany rozgniatamy widelcem na papkę. Dodajemy do nich skyr i jajka. Dokładnie roztrzepujemy za pomocą rózgi
Mąkę mieszamy z proszkiem i cukrem waniliowym i łączymy ze składnikami mokrymi. Dokładnie mieszamy
Na patelni rozgrzewamy olej i nakładamy łyżką ciasto na placki. Na jednego placka 2 łyżki ciasta.
Smażymy z obu stron do zrumienienia
Podajemy z owocami, konfiturą lub cukrem pudrem