Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Placuszki bananowe robi się szybko, a są pysznym i sycącym posiłkiem, który smakuje zarówno dzieciom jak i dorosłym. Są słodkie nawet bez dodatku cukru, ale można je dodatkowo oprószyć cukrem pudrem, jeśli ktoś lubi mocno słodkie racuszki. Można je też podać z owocami lub konfiturą.
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 208
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 217
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1319
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 610
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 208
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 217
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1319
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 610
Składniki
Banany rozgniatamy widelcem na papkę. Dodajemy do nich skyr i jajka. Dokładnie roztrzepujemy za pomocą rózgi
Mąkę mieszamy z proszkiem i cukrem waniliowym i łączymy ze składnikami mokrymi. Dokładnie mieszamy
Na patelni rozgrzewamy olej i nakładamy łyżką ciasto na placki. Na jednego placka 2 łyżki ciasta.
Smażymy z obu stron do zrumienienia
Podajemy z owocami, konfiturą lub cukrem pudrem