Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czasami brak nam czasu, dlatego proponuję obiad który zrobicie w 20 minut.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10370
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5969
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5308
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12810
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4562
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10370
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5969
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5308
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12810
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4562
Składniki
1. Mięso kroimy w kostkę i przekładamy do miski. 2. Cebule obieramy i kroimy w kostkę dokładamy do mięsa. 3. Paprykę i pieczarki kroimy w paseczki i również dodajemy do mięsa. 4. Dodajemy pozostałe składniki: sól, jajka, mąkę pszenną oraz ziemniaczaną, ketchup, sos sojowy. 5. Wszystko razem dokładnie mieszamy, po czy nakładamy łyżką na gorący olej, formując kotlety w kształcie schabowego i smażymy. 6. Kotleciki Gotowe. 7. Smacznego.