Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
zdrowe bezglutenowe placuszki
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12338
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 827
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12338
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 827
Składniki
Płatki owsiane zalać niepełną szklanką gorącej wody i ostudzić. Mąkę wymieszać z proszkiem do pieczenia, dodać jajka, cukier i całość wymieszać. Następnie dodać płatki i banana rozdrobnionego lub pokrojonego w cienkie plasterki. Całość dokładnie wymieszać. Placki smażyć bardzo powoli na rozgrzanym oleju kokosowym na złoty kolor. porcja dla 2 osób 452 Kcal / 1 porcja