Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
zdrowe bezglutenowe placuszki
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5363
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 231
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 834
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 950
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 158
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5363
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 231
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 834
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 950
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 158
Składniki
Płatki owsiane zalać niepełną szklanką gorącej wody i ostudzić. Mąkę wymieszać z proszkiem do pieczenia, dodać jajka, cukier i całość wymieszać. Następnie dodać płatki i banana rozdrobnionego lub pokrojonego w cienkie plasterki. Całość dokładnie wymieszać. Placki smażyć bardzo powoli na rozgrzanym oleju kokosowym na złoty kolor. porcja dla 2 osób 452 Kcal / 1 porcja