Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
zdrowe bezglutenowe placuszki
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 309
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1200
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1254
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13399
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 309
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1200
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1254
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13399
Składniki
Płatki owsiane zalać niepełną szklanką gorącej wody i ostudzić. Mąkę wymieszać z proszkiem do pieczenia, dodać jajka, cukier i całość wymieszać. Następnie dodać płatki i banana rozdrobnionego lub pokrojonego w cienkie plasterki. Całość dokładnie wymieszać. Placki smażyć bardzo powoli na rozgrzanym oleju kokosowym na złoty kolor. porcja dla 2 osób 452 Kcal / 1 porcja