Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Placuszki były eksperymentem i wyszły lepsze niż się spodziewałam :)
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11962
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16487
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5302
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11962
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16487
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5302
Składniki
Wszystkie składniki razem wymieszać. Nakładać na rozgrzaną patelnię i smażyć do pojawienia się bąbelków następnie odwrócić na drugą stronę. Placuszki podawać z cukrem pudrem albo serkiem waniliowym Smacznego!