Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super zdrowe i smaczne.
Schab faszerowany to już w pewnym sensie tradycyjne mięsko na świątecznym sto...
Odsłon: 19
Dzisiaj moje ulubione gołąbki które przygotowuję na święta. Są to gołąbki z g...
Odsłon: 112
Świąteczne smaki.
Odsłon: 96
Schab faszerowany to już w pewnym sensie tradycyjne mięsko na świątecznym sto...
Odsłon: 19
Dzisiaj moje ulubione gołąbki które przygotowuję na święta. Są to gołąbki z g...
Odsłon: 112
Świąteczne smaki.
Odsłon: 96
Składniki
Wykonanie: Zagotować 2 szklanki wody z bulionem , wrzucić ryż i ugotować na sypko. Na oliwie podsmażyć drobno posiekaną cebulę, pokrojony seler i paprykę. Wymieszać z ryżem, przyprawami do smaku, żółtkami, natką pietruszki i mąką. Kłaść łyżką placuszki na rozgrzany olej i smażyć z obu stron na rumiano. Podawać ciepłe z kefirem lub jogurtem naturalnym.