Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super zdrowe i smaczne.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 584
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 956
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 668
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 584
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 956
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 668
Składniki
Wykonanie: Zagotować 2 szklanki wody z bulionem , wrzucić ryż i ugotować na sypko. Na oliwie podsmażyć drobno posiekaną cebulę, pokrojony seler i paprykę. Wymieszać z ryżem, przyprawami do smaku, żółtkami, natką pietruszki i mąką. Kłaść łyżką placuszki na rozgrzany olej i smażyć z obu stron na rumiano. Podawać ciepłe z kefirem lub jogurtem naturalnym.