Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
lekkie placuszki z cukini,z dodatkiem mąki migdalowej i nasin chia
Intensywny w smaku sos z sera pleśniowego rokfor na bazie białego wina i śmie...
Odsłon: 137
Polecam. Botwinka pachnie wiosną.
Odsłon: 358
Intensywny w smaku sos z sera pleśniowego rokfor na bazie białego wina i śmie...
Odsłon: 137
Polecam. Botwinka pachnie wiosną.
Odsłon: 358
Składniki
cukinie umyc i zetrzeć razem ze skórką na tarce o grubych oczkach. Następnie posolić i odstawic na ok 15-20 minut az cukinia puści wodę, należy ja odlać. Cukinii
dodać jaja,mąkę migdalową,nasiona chia,cebulę, czosnek i przyprawy,starty ser.
Jezeli ciasto jest wodniste należy dosypać mąki migdałowej.
na rozgrzanej patelni, smażyć placuszki