Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
lekkie placuszki z cukini,z dodatkiem mąki migdalowej i nasin chia
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 19312
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 127
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 277
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 358
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 19312
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 127
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 277
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 358
Składniki
cukinie umyc i zetrzeć razem ze skórką na tarce o grubych oczkach. Następnie posolić i odstawic na ok 15-20 minut az cukinia puści wodę, należy ja odlać. Cukinii
dodać jaja,mąkę migdalową,nasiona chia,cebulę, czosnek i przyprawy,starty ser.
Jezeli ciasto jest wodniste należy dosypać mąki migdałowej.
na rozgrzanej patelni, smażyć placuszki