Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
lekkie placuszki z cukini,z dodatkiem mąki migdalowej i nasin chia
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10355
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5959
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5305
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12790
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4554
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10355
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5959
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5305
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12790
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4554
Składniki
cukinie umyc i zetrzeć razem ze skórką na tarce o grubych oczkach. Następnie posolić i odstawic na ok 15-20 minut az cukinia puści wodę, należy ja odlać. Cukinii
dodać jaja,mąkę migdalową,nasiona chia,cebulę, czosnek i przyprawy,starty ser.
Jezeli ciasto jest wodniste należy dosypać mąki migdałowej.
na rozgrzanej patelni, smażyć placuszki