Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla miłośników selera,łatwe,aromatyczne placki
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 159
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 210
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1292
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 514
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 159
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 210
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1292
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 514
Składniki
Seler oczyścić,obrać i zetrzeć na tarce o grubych oczkach.Cebulę posiekać drobno.
Do startego selera dodać cebulę,jajka,1/2 szklanki śmietany,mąkę,paprykę i pietruszkę.Wymieszać dokładnie i doprawić solą.Rozgrzać na patelni olej i nakładać łyżką małe placki.Piec na złoty kolor a po upieczeniu na każdy placek nałożyć kleks kwaśnej śmietany,smacznego