Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla miłośników selera,łatwe,aromatyczne placki
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113065
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 451
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 792
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 592
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113065
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 451
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 792
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 592
Składniki
Seler oczyścić,obrać i zetrzeć na tarce o grubych oczkach.Cebulę posiekać drobno.
Do startego selera dodać cebulę,jajka,1/2 szklanki śmietany,mąkę,paprykę i pietruszkę.Wymieszać dokładnie i doprawić solą.Rozgrzać na patelni olej i nakładać łyżką małe placki.Piec na złoty kolor a po upieczeniu na każdy placek nałożyć kleks kwaśnej śmietany,smacznego