Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10479
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6038
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5329
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12897
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4645
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10479
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6038
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5329
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12897
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4645
Składniki
Serek kanapkowy dokładnie mieszamy z jakiem. Następnie dodajemy mąkę, proszek do pieczenia, cukier i mleko, całość mieszamy do uzyskania jednolitej masy. Smażymy na minimalnym ogniu a patelni wysmarowanej odrobiną tłuszczu . Podajemy posypane cukrem pudrem lub polane syropem z agawy.
więcej przepisów: https://kazimierzdieta.wordpress.com/