Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34162
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1364
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34162
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1364
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Składniki
Serek kanapkowy dokładnie mieszamy z jakiem. Następnie dodajemy mąkę, proszek do pieczenia, cukier i mleko, całość mieszamy do uzyskania jednolitej masy. Smażymy na minimalnym ogniu a patelni wysmarowanej odrobiną tłuszczu . Podajemy posypane cukrem pudrem lub polane syropem z agawy.
więcej przepisów: https://kazimierzdieta.wordpress.com/