Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fajny i smaczny pomysł na wykorzystanie ziemniaków które nam zostały po obiedzie.
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 211
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 317
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 295
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 211
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 317
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 295
Składniki
Ziemniaki ugotować, przecisnąć przez praskę lub dokładnie ubić tłuczkiem, dodać masło, mleko i pokrojony koperek.
Wszystko razem wymieszać. Do przestudzonego pure dodać jajko, starty na tarce żółty ser, pieprz. Smażyć na rozgrzanej patelni formując placuszki.