Do góry

Dania główne Przepis na:

Plastry schabu duszone z cebulą.

Plastry schabu duszone z cebulą.

Autor:

Przepisów i artykułów: 1451 Ocena: 18935

Dodano:

Odsłon: 12992

Polecam smaczne, duszone z cebulką plastry schabu.

Składniki

1-2 os. 60 min łatwe tanie
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Przyprawiamy plastry schabu przyprawami (sól, pieprz ziołowy, pieprz czarny, czosnek granulowany).

  2. Smażymy na gorącym tłuszczu do lekkiego zarumienienia się z obu stron.

  3. Dodajemy pokrojoną w pół plastry cebulę.

  4. Dusimy na wolnym ogniu do miękkości mięsa i cebuli.

  5. Gdy mięso będzie miękkie, wykładamy z cebulką na talerz, posypujemy drobno pokrojoną natką pietruszki i koprem.

  6. Smacznego!!!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń