Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam smaczne, duszone z cebulką plastry schabu.
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 500
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 946
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 233
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 500
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 946
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 233
Składniki
Przyprawiamy plastry schabu przyprawami (sól, pieprz ziołowy, pieprz czarny, czosnek granulowany).
Smażymy na gorącym tłuszczu do lekkiego zarumienienia się z obu stron.
Dodajemy pokrojoną w pół plastry cebulę.
Dusimy na wolnym ogniu do miękkości mięsa i cebuli.
Gdy mięso będzie miękkie, wykładamy z cebulką na talerz, posypujemy drobno pokrojoną natką pietruszki i koprem.
Smacznego!!!