Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam smaczne, duszone z cebulką plastry schabu.
Czy nietolerancja pszennej mąki musi oznaczać rezygnację, że wszystkich uwiel...
Odsłon: 12265
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 1452
Rozgrzewający napój z imbirem, pyłkiem pszczelim, limonką i anyżem. To świetn...
Odsłon: 82
Czy nietolerancja pszennej mąki musi oznaczać rezygnację, że wszystkich uwiel...
Odsłon: 12265
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 1452
Rozgrzewający napój z imbirem, pyłkiem pszczelim, limonką i anyżem. To świetn...
Odsłon: 82
Składniki
Przyprawiamy plastry schabu przyprawami (sól, pieprz ziołowy, pieprz czarny, czosnek granulowany).
Smażymy na gorącym tłuszczu do lekkiego zarumienienia się z obu stron.
Dodajemy pokrojoną w pół plastry cebulę.
Dusimy na wolnym ogniu do miękkości mięsa i cebuli.
Gdy mięso będzie miękkie, wykładamy z cebulką na talerz, posypujemy drobno pokrojoną natką pietruszki i koprem.
Smacznego!!!