Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne lekkie danie główne lub dodatek do mięsa:)
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1583
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1344
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1399
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1354
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1583
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1344
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1399
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1354
Składniki
Kapustę opłukać i osuszyć ręcznikiem papierowym. Pokroić na plastry 1,5cm.Najlepiej wychodzą krojone wzdłuż głąba. Jajka roztrzepać z solą,pieprzem i posiekanym koperkiem. Każdy plaster kapusty obtoczyć w jajku i kłaść na rozgrzany tłuszcz. Po wyjęciu dać na ręcznik papierowy by nadmiar tłuszczu się wchłonął.
Smacznego życzę!