Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne lekkie danie główne lub dodatek do mięsa:)
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12167
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1364
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12854
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 4654
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12167
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1364
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12854
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 4654
Składniki
Kapustę opłukać i osuszyć ręcznikiem papierowym. Pokroić na plastry 1,5cm.Najlepiej wychodzą krojone wzdłuż głąba. Jajka roztrzepać z solą,pieprzem i posiekanym koperkiem. Każdy plaster kapusty obtoczyć w jajku i kłaść na rozgrzany tłuszcz. Po wyjęciu dać na ręcznik papierowy by nadmiar tłuszczu się wchłonął.
Smacznego życzę!