Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne lekkie danie główne lub dodatek do mięsa:)
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10481
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3108
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2213
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 863
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10481
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3108
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2213
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 863
Składniki
Kapustę opłukać i osuszyć ręcznikiem papierowym. Pokroić na plastry 1,5cm.Najlepiej wychodzą krojone wzdłuż głąba. Jajka roztrzepać z solą,pieprzem i posiekanym koperkiem. Każdy plaster kapusty obtoczyć w jajku i kłaść na rozgrzany tłuszcz. Po wyjęciu dać na ręcznik papierowy by nadmiar tłuszczu się wchłonął.
Smacznego życzę!