Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne lekkie danie główne lub dodatek do mięsa:)
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19378
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13102
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1751
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232215
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19378
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13102
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1751
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232215
Składniki
Kapustę opłukać i osuszyć ręcznikiem papierowym. Pokroić na plastry 1,5cm.Najlepiej wychodzą krojone wzdłuż głąba. Jajka roztrzepać z solą,pieprzem i posiekanym koperkiem. Każdy plaster kapusty obtoczyć w jajku i kłaść na rozgrzany tłuszcz. Po wyjęciu dać na ręcznik papierowy by nadmiar tłuszczu się wchłonął.
Smacznego życzę!