Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne lekkie danie główne lub dodatek do mięsa:)
Dzisiaj przepis na proste i bardzo smaczne racuchy z kapusty białej. Przepis...
Odsłon: 908
Żeberka duszone w głębokiej patelni, przyprawione ziołami- rozmarynem, tymian...
Odsłon: 87
Lekkie i smaczne pulpety, najlepiej smakują z sosem i ziemniaczkami. Pulpety...
Odsłon: 116
Przepyszny obiad na lato!
Odsłon: 130
Dzisiaj przepis na proste i bardzo smaczne racuchy z kapusty białej. Przepis...
Odsłon: 908
Żeberka duszone w głębokiej patelni, przyprawione ziołami- rozmarynem, tymian...
Odsłon: 87
Lekkie i smaczne pulpety, najlepiej smakują z sosem i ziemniaczkami. Pulpety...
Odsłon: 116
Przepyszny obiad na lato!
Odsłon: 130
Składniki
Kapustę opłukać i osuszyć ręcznikiem papierowym. Pokroić na plastry 1,5cm.Najlepiej wychodzą krojone wzdłuż głąba. Jajka roztrzepać z solą,pieprzem i posiekanym koperkiem. Każdy plaster kapusty obtoczyć w jajku i kłaść na rozgrzany tłuszcz. Po wyjęciu dać na ręcznik papierowy by nadmiar tłuszczu się wchłonął.
Smacznego życzę!