Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczne i prawie dietetyczne danie.Kurki świetnie się sprawdziły w rybie,bardzo polecam:)
Dzisiejszy sernik przygotowałam trochę inaczej jak zazwyczaj. Wymyśliłam że p...
Odsłon: 12447
Chcesz przenieść smak domowej kuchni na wyższy poziom? Nasz przepis na paszte...
Odsłon: 4725
Placki z kaszy jaglanej z miodem i z owocami (borówki, maliny, bbanany - doda...
Odsłon: 72
Dzisiejszy sernik przygotowałam trochę inaczej jak zazwyczaj. Wymyśliłam że p...
Odsłon: 12447
Chcesz przenieść smak domowej kuchni na wyższy poziom? Nasz przepis na paszte...
Odsłon: 4725
Placki z kaszy jaglanej z miodem i z owocami (borówki, maliny, bbanany - doda...
Odsłon: 72
Składniki
Umyte kurki dać na patelnię do pokrojonej w kostkę i podsmażonej na 1/4 kostki masła cebuli.Usmażyć do miękkości grzybków. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Osobno płaty dorsza posypać solą,pieprzem cytrynowym i tymiankiem. Blaszkę natłuścić masłem,poukładać płaty ryby i na wierzch na każdy płat dać cieńki plasterek masła. zapiekać w 180st około 15 min. Pod koniec wyłożyć na rybę usmażone kurki i zapiec przez 10-15 min. Podawać z pieczywem lub ziemniakami.
Smacznego życzę!