Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczne i prawie dietetyczne danie.Kurki świetnie się sprawdziły w rybie,bardzo polecam:)
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 456795
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1220
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2091
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 505
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 456795
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1220
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2091
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 505
Składniki
Umyte kurki dać na patelnię do pokrojonej w kostkę i podsmażonej na 1/4 kostki masła cebuli.Usmażyć do miękkości grzybków. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Osobno płaty dorsza posypać solą,pieprzem cytrynowym i tymiankiem. Blaszkę natłuścić masłem,poukładać płaty ryby i na wierzch na każdy płat dać cieńki plasterek masła. zapiekać w 180st około 15 min. Pod koniec wyłożyć na rybę usmażone kurki i zapiec przez 10-15 min. Podawać z pieczywem lub ziemniakami.
Smacznego życzę!