Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Panierowana, smażona polędwica z dorsza podana z ziemniakami i sałatką z papryki i cebuli.
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5819
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 326
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5819
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 326
Składniki
Na gorącej patelni z olejem smażymy panierowane w jajku i bułce tartej posolone, popieprzone kawałki polędwic z dorsza. Smażymy z obu stron na złoty kolor, w między czasie gotujemy ziemniaki.
Usmażoną rybę podajemy z ziemniakami i sałatką. Smacznego !!!