Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Panierowana, smażona polędwica z dorsza podana z ziemniakami i sałatką z papryki i cebuli.
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 52
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 738
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 93
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 211
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 52
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 738
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 93
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 211
Składniki
Na gorącej patelni z olejem smażymy panierowane w jajku i bułce tartej posolone, popieprzone kawałki polędwic z dorsza. Smażymy z obu stron na złoty kolor, w między czasie gotujemy ziemniaki.
Usmażoną rybę podajemy z ziemniakami i sałatką. Smacznego !!!