Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowe lekko chrupiące danie gotowe w 25 minut. Potrzebna mam będzie tylko jedna patelnia.
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 37473
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 381
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 139
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 364
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9218
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 37473
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 381
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 139
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 364
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9218
Składniki
Obrane marchewki pokroić w cienkie spaghetti, brukselkę w cienkie paski. Polędwicę lekko rozbić, posypać pieprzem cytrynowym. Marynata. 3 łyżki oleju wymieszać z sosem sojowym, sokiem z limonki, szczyptą cukru i soli. Wymieszać z warzywami i odstawić na 5 minut. Rozgrzać patelnię, wlać 2 łyżki oleju, dodać trochę masła i posiekaną szałwię. Przesmażyć polędwicę po 2- 3 minuty z każdej strony i zdjąć z patelni. Mięso przykryć folią. Do pozostałego tłuszczu na patelni wrzucamy zamarynowane warzywa, mieszając, smażymy ok. 4 minuty. Podajemy warzywa z mięsem.